Bruiloft

De dag van je leven!

Van harte gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Wij, het team van De Hofstee, helpen graag bij het organiseren van deze speciale dag! Beleef het en geniet... Dankzij onze ervaring is ons hardwerkende en gezellige team in staat om een bijzondere, feestelijke dag voor jullie en jullie gasten te creëren. Maak gerust een afspraak om samen door te spreken hoe jullie grote dag er uit moet komen te zien en wij maken voor jullie, vrijblijvend, een offerte op maat.

Er zijn meerdere mogelijkheden bij De Hofstee; trouwen op locatie met catering, trouwceremonie bij ons op De Heerd, van ontvangst met champagne en bruidstaart in onze Voorkamer tot luxe lunch geserveerd aan een mooi opgedekte tafel. Maar ook onze avondarrangementen zijn gevarieerd; van drie- of viergangen diner tot uitgebreid buffet op De Heerd met als afsluiting een receptie of een spetterend feest op De Deel. Eigenlijk is álles mogelijk!

Bruiloftarrangementen

Wij bieden een tal van mogelijkheden, dus bekijk snel onze Bruiloftsarrangementen, want een sfeervolle bruiloft hoeft echt niet duur te zijn! 

Bekijk hieronder onze diverse arrangementen voor jullie bruiloft!

Middagarrangement mét Diner of Buffet

 

 

Avondarrangement 

 

Voor meer informatie over onze arrangementen kunt u contact opnemen met de beheerder.

Bruiloft Bruiloft Bruiloft Bruiloft Bruiloft Bruiloft Bruiloft Bruiloft Bruiloft Bruiloft