Verjaardag

 

Uw verjaardag vieren bij De Hofstee


Bereikt u dit jaar een bijzondere leeftijd? Heeft u thuis niet genoeg ruimte om uw verjaardag te vieren? Wilt u een goed verzorgd feest voor een betaalbare prijs? Dan kan! Hieronder enkele voorbeelden:

De Voorkamer

De Voorkamer is onze kleinste, maar misschien wel onze gezelligste zaal, bijzonder geschikt voor verjaardagsfeestjes tot 35 personen. De Voorkamer heeft zijn eigen terrasje en entree met garderobe en toiletten. Uw verjaardag willen vieren in een warm, huiselijk sfeertje? Dan is De Voorkamer wellicht iets voor u!

De Heerd

De Heerd is onze gezellige zaal met een landelijk sfeertje, uitermate geschikt voor grotere verjaardagsfeestjes tot 100 personen. Door de mooie ronde raampartijen veel lichtinval

De Deel

De Deel is onze grootste zaal, dus wilt u écht uitpakken met uw verjaardag of heeft u een grote familie? Dan is De Deel wellicht de zaal die u zoekt.

Verjaardagsarrangementen

Uw verjaardag vieren bij De Hofstee kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld met diverse uitgeserveerde hapjes of met een Borrelbuffet, zodat uw gasten niets tekort komen. Of gaat u misschien wel voor één van onze nieuwe arrangement; het Bourgondische Arrangement of het Luxe Arrangement. Bekijk de diverse mogelijkheden onder het 'kopje' Arrangementen

 
Verjaardag Verjaardag Verjaardag Verjaardag Verjaardag Verjaardag